SZOLGÁLTATÁSAINK

Alaptevékenységünk Internet-alapú szolgáltatások nyújtása, mely részben saját fejlesztésen, részben korszerű technológiák felhasználásán alapul. Megvalósításukhoz kreativitásunkat és szakértelmünket hívjuk segítségül, ötleteinkkel folyamatosan kiegészítve egyedivé varázsoljuk az Internet kínálta lehetőségeket.

Szerverhoszting

SzerverhosztingÜgyfeleink kedvező feltételekkel helyezhetik el saját szervergépüket cégünk védett számítógép-központjában. Szolgáltatásunkat mindenkinek ajánljuk, aki saját webszervert, levelezőszervert, játékszervert, webáruházat vagy portált szeretne üzemeltetni. A szervergépek folyamatos működése érdekében nagykapacitású szünetmentes tápegység áll géptermünk szolgálatában, és a számítógépek egyenletes hőmérsékleten tartásához légkondícionálást is biztosítunk.

tÁRhely

SzerverhosztingSzolgáltatásunkat ajánljuk mindenkinek, akik nem tudnak, vagy nem akarnak saját szervert üzemeltetni. Nem csak weboldal tartalmának tárolsására, hanem levelező szerver üzemeltetésére is kiválóan alkalmazható. Kedvező árú tárhely csomagjainkba további hasznos szolgáltatásokat építettünk bele ingyenesen, melyek kialakítása során a felhasználói szempontokat elsődlegesen vettük figyelembe.

VPS - VIRTUÁLIS SZERVER

VPSA virtuális szerver (angolul virtual private server, innen ered a VPS rövidítés) lényege, hogy nem kell megvenni egy számítógépet fizikai valóságában, mégis minden olyan dolgot lehet vele csinálni mintha megvenné az ember.
Gépeinken futó virtualizáció lehetővé teszi egy nagyteljesítményű szervergépen több, kisebb virtuális egység létrehozását és üzemeltetését. Bármilyen szoftver futtatására alkalmas, tetszőleges programok telepíthetők rá, és saját virtuális szerverén mindenki rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezik. Az alábbi Hyper-V és XEN csomagok ingyenesen tesztelhető 2 héten keresztül.

Menedzselt VPS

Menedzselt VPSEnnél a szolgáltatásnál kezdeti rendszertelepítést, folyamatos szervermenedzsmentet (pl: frissítések telepítése, konfiguráció módosítás, felhasználók menedzselése) és rendszeres, teljeskörű adatmentést is biztosítunk ügyfeleinknek. Előnye, hogy a felmerülő számítástechnikai feladatok nagy részét munkatársaink végzik, így időt és pénzt takaríthat meg. Kényelmes és olcsó szolgáltatásunk XEN és Hyper-V platformon is elérhető.

INTERNET SZOLGÁLTATÁS

InternetSzolgáltatásunk szórt spektrumú, mikrohullámú hozzáférés, pont-multipont rendszerben. Asszimetrikus alapcsomagok, szimmetrikus professzionális csomagok és önálló kiépítésű Internetszolgáltatás is elérhető.

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

Domain regisztrációAz Internetre csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, ún. IP-címe van, ami hasonló a személyi igazolvány számunkhoz. A domain-nevek valójában ezen nehezen megjegyezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé, egyben egyedivé. Regisztrációs lehetőségeink: .hu, .com, .eu, .org, .net, .info, stb., ékezetes domainnevek, domainnév átkérés, DNS szolgáltatás.

HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁS

Hírlevél szolgáltatásHírlevél szolgáltatásunk segítségével egyszerűen tud formázott, linkeket és képeket is tartalmazó hírlevelet küldeni ügyfelei részére. A szolgáltatás webes felületen menedzselhető szoftver, amely a hírlevél kiküldést kényelmessé és egyszerűvé teszi, akár nagy tömegben is. Mi is ezt használjuk!

© Copyright 2015 Internet4U